Nieuwsbrug

Eind deze maand is onze laatste EHBO-herhalingsles voor onze gediplomeerde EHBO’ers en op 8 mei a.s. is onze jaarlijkse leden vergadering.   

Het bestuur heeft een nieuwe AED-/reanimatie cursus ingeplant op 22 mei 2019, kijk voor verdere informatie naar onze cursus pagina van onze website. 

Er is ook nog een nieuwe EHBO-cursus ingepland, dus als u nog niet weet hoe u moet handelen bij het verlenen van eerste hulp bij ongelukken dan is dit uw kans. Kijk voor verdere informatie naar onze cursus pagina van onze website.

Het voorjaar en zomer komen steeds dichterbij en dat betekent dat onze evenementen coördinator Theo zijn handen vol heeft met het invullen van de diverse sportactiviteiten, festiviteiten e.d. Geeft u een groot feest of organiseert u een activiteit waarbij EHBO’ers nodig zijn? Dan kunt u ook bij ons terecht. Via onze website kunt u in contact komen met Theo en hij kan u alles vertellen over het inzetten van EHBO’ers. 

Heeft u onze EHBO-site al eens bekeken?  Als u “EHBO Nieuwerbrug” Googled dan kan het niet missen.  

Wil je meer informatie onze EHBO-vereniging neem dan contact op met ons secretariaat info@ehbo-nieuwerbrug.nl , Rianka Koolstra bied je hierbij haar helpende hand.