Nieuwsbrug

Beste lezers van de Nieuwsbrug, 

Door versoepeling van de Corona maatregelen hebben wij aan het einde van dit seizoen toch nog een aantal reanimatiecursussen kunnen organiseren die allemaal waren volgeboekt. Het geeft ons een goed gevoel dat wij weer cursisten hebben opgeleid die weten hoe ze iemand kunnen reanimeren, want hoe eerder een reanimatie wordt gestart des de groter wordt het kans op herstel.  

Ondertussen is het bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In het nieuwe seizoen worden naast 3 nieuwe reanimatiecursussen ook nog een nieuwe EHBO-cursus gegeven en 2 nieuwe EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) cursussen. Deze cursussen starten als er voldoende aanmeldingen zijn, houdt hiervoor onze website in de gaten.  

Dit jaar bestaat EHBO-vereniging Nieuwerbrug 70-jaar en dat laten wij niet ongemerkt voorbijgaan. Het bestuur is druk bezig met de voorbereiding van het 70-jarig jubileum, hierover volgt later meer informatie. 

De zomervakantie breekt weer aan en dan kunnen wij weer genieten van het welverdiende vakantieleven. Voor de meeste zal de zomervakantie anders zijn dan de voorgaande jaren. De vakantievierders zullen nu meer in Nederland huishouden. Het buitenland vormt toch wel een reëel risico. Ga wijs op reis en bereid je goed voor. Download de Reisapp van Buitenlandse zaken en de Douane. Met de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane heeft u betrouwbare reisinformatie bij de hand en ontvangt u bericht wanneer een reisadvies verandert.  

Het bestuur van EHBO-vereniging Nieuwerbrug wenst iedereen alvast een fijne vakantie toe, geniet ervan en blijf vooral gezond want dat is het allerbelangrijkste. 

 

Martin Wolswijk. 

Algemeen bestuurslid EHBO-vereniging Nieuwerbrug